Sähkö- ja automaatiosuunnittelija
Botnia Mill Service

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021

Sähkö- ja automaatiotekniikan osaaja! Vahvistamme suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut organisaatiotamme ja haemme Äänekoskelle sähkö- ja automaatiosuunnittelijaa hoitamaan asiakkaiden investointiprojekteihin ja kunnossapitotehtäviin liittyviä suunnittelu- ja projektinhoitotehtäviä yhteistyössä muun suunnittelutiimin ja asiakkaan organisaation kanssa. 

Suunnittelijanamme arvostatkin asiakaslähtöisyyttä ja työturvallisuutta osana hyvää suunnittelua ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa. Tehtävässä tulet työskentelemään osana Botnia Mill Servicen ja Caverion Teollisuuden verkottunutta projektiorganisaatiota. Työhön voi liittyä matkustamista Suomessa.

Tarjoamme ammatillisesti haastavan tehtävän investoivan teollisuuden parissa, yhtiössä, jossa kehittäminen on osa toimintaa. Meillä sinulla on vapaus suunnitella oma työsi ja nykyaikaiset suunnittelutyökalumme mahdollistavat myös etätyöskentelyn. Meille työntekijämme ovat tärkeitä ja pääsetkin osaksi sosiaalista ja kannustavaa tiimiä, jossa työcaverit ovat isossa osassa. Pidämme myös huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalle mm. säännöllistä koulutusta, liikunta- ja kulttuurietuja sekä mahdollisuuden tulospalkkaukseen. Tutustu meihin: www.caverion.fi/caverikirja

Tehtävässä menestyäksesi omaat jo suunnittelu- ja projektinhoitokokemusta prosessiteollisuuden projekteissa sekä tehtävään soveltuvan insinöörikoulutuksen.  Arvostamme määrätietoista ja tavoitteellista otetta työhön sekä tiimityöskentelytaitoja ja kokemusta kenttätyöstä mm. asennusvalvonnasta. Katsomme eduksi CADS ja Microstation osaamisen sekä kokemuksen tietokantapohjaisten suunnitteluohjelmien käytöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Pauli Järvinen p. 050 308 4855, pauli.jarvinen@caverion.com                                      

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 25.5.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. #LI-TN1

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot