Sähkö- ja automaatiosuunnittelija
Botnia Mill Service

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Haemme nyt Projektointi ja suunnittelu -yksikköömme Joutsenoon

Sähkö- ja automaatiosuunnittelijaa

Vahvistamme projekti- ja suunnitteluorganisaatiotamme ja haemme Joutsenoon sähkö- ja automaatiosuunnittelijaa hoitamaan asiakkaiden investointiprojekteihin ja kunnossapitotehtäviin liittyviä suunnittelu- ja projektinhoitotehtäviä yhteistyössä muun suunnittelutiimin ja asiakkaan organisaation kanssa. Arvostat asiakaslähtöisyyttä ja työturvallisuutta osana hyvää suunnittelua ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa. Tehtävässä tulet työskentelemään osana BMS:n verkottunutta projektiorganisaatiota.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa insinöörin koulutusta sekä suunnittelu- ja projektinhoitokokemusta prosessiteollisuuden sähkö- ja automaatioprojekteissa, määrätietoista ja tavoitteellista otetta työhön ja tiimityöskentelytaitoja. Eduksi luetaan kokemus AutoCad- ja tietokantapohjaisten suunnitteluohjelmien käytöstä.

Tarjoamme ammatillisesti haastavan tehtävän investoivan teollisuuden prosessien parissa, yhtiössä, jossa yhdessä tekeminen ja toiminnan kehittäminen on osa jokapäiväistä toimintaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Pauli Järvinen p. 050 3084855, pauli.jarvinen@caverion.com.

Jätä hakemuksesi tehtävään 30.11.2020 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot