(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja automaatiosuunnittelija
Maintpartner Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Etsimme Maintparterin sähkö- ja automaatiosuunnittelutiimiin uutta jäsentä Pietarsaareen. Pääset mukaan innostuneeseen ja energiseen alansa ammattilaisista koostuvaan tiimiin. Työtehtävät sisältävät monipuolisia automaatio- ja sähkösuunnittelun töitä mm. metsä-, rakennustarvike-, konepaja-, elintarvike ja puolustusvälineteollisuudelle.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta. Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva nuori lupaus tai hyvällä asenteella varustettu alan konkari. Ennen kaikkea sinulla on itsenäinen ja jämäkkä työote, ja olet myös yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Arvostamme yleisempien suunnitteluohjelmistojen (AutoCAD, MagiCAD, ePlan, ABB:n DOC) tuntemusta sekä kokemusta koneiden ja teollisuuden prosessien suunnitteluun liittyvien standardien soveltamisesta.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi laajan työterveyshuollon. Meillä pääset myös itse mukaan asiakasprojekteihimme jo suunnitteluvaiheessa ja sinulla on myös mahdollisuus kehittää osaamistasi. Pidämme hyvän huolen työntekijöistämme ja heidän hyvinvoinnistaan. Olemme jo pitkään kehittäneet työturvallisuutta, josta meillä pitävät huolen kaikki työntekijämme yhdessä – sinäkin.

Aloitko jo suunnitella työhakemuksen lähettämistä? Hienoa! Tahdomme tutustua sinuun mielellämme, joten laita hakemuksesi ja CV:si meille alla olevan linkin kautta viimeistään 31.3.2019. Saatamme olla yhteydessä jo hakuajan aikana, joten hakemuksen jättämisessä ei kannata viivytellä. Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, ota yhteyttä rekrytoinnissa avustavaan Baronan rekrytointikonsulttiin Viivi Härköseen viivi.harkonen@barona.fi .