(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja automaatiosuunnittelija / projekti-insinööri
Botnia Mill Service

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2020

Haemme nyt Projektointi ja suunnittelu -yksikköömme Rovaniemelle

Sähkö- ja automaatiosuunnittelijaa / projekti-insinööriä

Vahvistamme projekti- ja suunnitteluorganisaatiotamme ja haemme Rovaniemelle sähkö- ja automaatiosuunnittelijaa hoitamaan asiakkaiden investointiprojekteihin ja kunnossapitotehtäviin liittyviä suunnittelu- ja projektinhoitotehtäviä yhteistyössä muun suunnittelutiimin ja asiakkaan organisaation kanssa. Arvostat asiakaslähtöisyyttä ja työturvallisuutta osana hyvää suunnittelua ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa. Tehtävässä tulet työskentelemään osana BMS:n verkottunutta projektiorganisaatiota.

Tehtävän hoitaminen edellyttää vahvaa sähkötekniikan osaamista, soveltuvaa insinöörin koulutusta, suunnittelu- ja projektinhoitokokemusta teollisuuden sähkö- ja automaatioprojekteista, määrätietoista ja tavoitteellista otetta työhön, tiimityöskentelytaitoja sekä kokemusta kenttätyöstä mm. asennusvalvonnasta. Eduksi luetaan kokemus Cads, Microstation ja tietokantapohjaisten suunnitteluohjelmien käytöstä.

Tarjoamme ammatillisesti haastavan tehtävän investoivan teollisuuden prosessien parissa, yhtiössä, jossa yhdessä tekeminen ja toiminnan kehittäminen on osa jokapäiväistä toimintaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Janne Ryhänen p. 040 7149491, janne.ryhanen@caverion.com.

Jätä hakemuksesi tehtävään 22.11.2020 mennessä.