(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja automaatiokunnossapidon työnjohtaja
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2020

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt sähkö- ja automaatiokunnossapidon työnjohtajaa UPM Kalson viilutehtaalle Kouvolaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

UPM Plywood tarjoaa korkealaatuisia WISA®-vanereita ja -viiluja rakentamiseen, ajoneuvojen lattioihin, LNG-laivoihin, parkettiteollisuuteen sekä muihin teollisiin käyttökohteisiin. UPM:n vaneriliiketoiminnan liikevaihto oli 450 miljoonaa euroa vuonna 2019 ja sen palveluksessa on noin 2 400 henkilöä, joista 1 400 Suomessa. Vaneri- ja viilutehtaat sijaitsevat Joensuussa, Mikkelissä, Savonlinnassa ja Kouvolassa, lisäksi yhtiöllä on vaneritehtaat Venäjällä ja Virossa – www.wisaplywood.fi

Terveiset tulevalta esimieheltäsi

"UPM Kalson viilutehtaan kunnossapito on erikoisosaajien dynaaminen tiimi. Huolehdimme tehtaan käynnissäpidosta monimuotoisesti ja näin ollen meillä pääset vaihtelevien tehtävien pariin. Ennakkoluulottomuus niin ongelmanratkaisussa kuin kehityshankkeissa on tiimimme ehdoton voimavara. Tervetuloa joukkoomme!" – Juha Sihvonen, kunnossapitopäällikkö

Mitä teet 

Sähkö- ja automaatiokunnossapidon työnjohtajana vastaat koneiden ja laitteiden kunnossapidon toteutuksesta sekä töiden suunnittelusta ja valvonnasta. Ohjaat ennakkohuollon suunnittelua ja toteutusta sekä osallistut varaosien ja tarvikkeiden hankintaan. Huolehdit myös henkilöstöresurssien suunnittelusta ja kehittämisestä sekä oman vastuualueesi työturvallisuudesta.


Kuka olet 

  •     Sinulla on tehtävään soveltuva sähkötekniikan koulutus (AMK-insinööri tai vastaava) sekä muutaman vuoden työ- sekä esimieskokemusta automaatiokunnossapidon tehtävistä
  •     Sinulla on käytännön kokemusta tehtaan laitteistojen kunnossapidosta. Suoriutuaksesi tehtävästä sinulla tulee myös olla osaamista logiikka- ja automaatiojärjestelmistä sekä sähkönjakelusta ja sähkökäytöistä
  •     Olet oma-aloitteinen, joustava, organisointi- ja yhteistyökykyinen ja sinulla on intoa ja halua jatkuvaan kehittämiseen
  •     Englannin kielen taito sekä automaatiojärjestelmien ohjelmointikokemus luetaan eduksesi

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  •     Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  •     Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  •     Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  •     Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.
  •     Käytännönläheinen työympäristö: UPM Kalson viilutehdas tarjoaa mielenkiintoisen ja käytännönläheisen työympäristön osana kansainvälistä konsernia.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Juha Sihvonen, puh. 0407779230, juha.d.sihvonen@upm.com.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 9.8.2020.

Hakujärjestelmää koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä contacthr@upm.com, puh. 0204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.