(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja automaatiokunnossapidon työnjohtaja
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Haemme nyt sähkö- ja automaatiokunnossapidon työnjohtajaa Kaukaan Voiman kattilalle ja jäteveden puhdistamolle sellutehtaallemme Lappeenrantaan.

UPM on yksi maailman johtavista pohjoisen havu- ja koivusellun sekä eukalyptussellun tuottajista. Asiakkaamme toimivat eri puolilla maailmaa useilla tuotealueilla, kuten pehmo- ja erikoispaperit sekä graafiset paperit ja kartonki. Kattava myynnin ja teknisen asiakaspalvelun verkostomme toimii lähellä asiakasta. Tuotantomme koostuu neljästä modernista tehtaasta, joista kolme on Suomessa ja yksi Uruguayssa, sekä eukalyptusviljelmistä Uruguayssa. Selluliiketoiminnassa työskentelee noin 1,500 henkilöä. Sellun vuosituotantokapasiteetti on 3,5 miljoonaa tonnia. Selluliiketoiminta on osa UPM Biorefining -liiketoiminta-aluetta. www.upmpulp.fi

Mitä teet

Työnjohtajana vastaat vastuualueesi sähkönjakelulaitteistojen sekä automaatiojärjestelmien toiminnasta,  kunnossapidon toteutuksesta, töiden suunnittelusta ja valvonnasta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu ennakkohuoltojen suunnittelu ja toteutus. Osallistut varaosien ja tarvikkeiden hankintaan ja huolehdit  henkilöstöresurssien suunnittelusta ja kehittämisestä sekä vastuualueesi työturvallisuudesta. Tehtäviisi kuuluu myös eri osastojen sähkö- ja automaatiotyönjohdon tuuraukset ja lomitukset sellutehtaalla.

Kuka olet

  • Sinulla on aiempaa kokemusta sähköalan ja automaatiojärjestelmien kunnossapidosta ( kuten Alcont-, Metso DNA- ja S7 -järjestelmistä ja alle 1000V sähkönjakelusta)
  • Sinulla on vahva SAP-osaaminen
  • Sinulla on intoa ja halua jatkuvaan työsi kehittämiseen
  • Sinulla on vahvat organisointi- ja yhteistyötaidot
  • Englannin kielitaito sekä tuotannon prosessiosaaminen ja S1 tai S2 pätevyydet katsotaan eduksesi

Mitä UPM tarjoaa sinulle

UPM Kaukaan sellutehtaan kunnossapito tarjoaa mielenkiintoisen ja käytännönläheisen työympäristön osana kansainvälistä konsernia.

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Jarno Vanhatalo, puh. 0405733213.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 31.01.2019 mennessä. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com, puh. 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.