(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja automaatiokunnossapidon asentaja
Alva-yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2019

Työtehtäviisi kuuluvat energiantuotantolaitostemme AEI kunnossapitoon liittyvät tehtävät yhdessä muiden kunnossapidon ja käytön ammattilaisten kanssa. Työkohteet vaihtelevat ALVA-yhtiöiden toiminta-alueella, pääosin Jyväskylän ympäristössä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää ammattimaista asennetta, kykyä toimia ryhmässä ja halua sitoutua yhteisiin tavoitteisiin. Olet positiivinen, itseohjautuva ammattiylpeyden omaava ammattilainen, mutta tarpeen tullen et pelkää avustaa myös mekaanisen kunnossapidon tehtävissä.

Arvostamme laaja-alaista osaamista sekä halua kehittyä tehtävässä. Tarvittaessa sinulta luonnistuu myös projektiluonteisten tehtävien hoitaminen.

Sinulla on soveltuva teknisen alan ammattitutkinto (esim. sähkö-automaatioasentaja tai vastaava) ja muutaman vuoden kokemus teollisuuden asennus, käyttö ja kunnossapitotehtävistä. Voimalaitoksien/lämpölaitoksien prosessien tuntemus on eduksesi.

Tehtävässä tarvitset voimassaolevan B-ajokortin, työturvallisuus- sekä tulityökortin.

Käynninvarmistus on osa kunnossapidon toimintamallia ja osallistutkin lämmityskauden varallaoloon, joten odotamme sinulta päivystyshalukkuutta.

Eduksesi luetaan sähköpätevyys S2/S1, kunnossapitojärjestelmäosaaminen (esim. Maximo), järjestelmätuntemus Valmet DNA sekä ohjelmoitavat logiikat.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden kehittyä ammatissasi vaihtelevien työtehtävien parissa.

Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Raportoit tehtävässäsi kunnossapitomestarille.

Lisätietoja tehtävästä: kunnossapitomestari Jari Kuusisto, jari.kuusisto@alva.fi, Puh. 050 5123 316, (19.11. klo 14:00 – 16:00, 26.11. klo 14:00 – 16:00 tai 3.12. klo 14:00 – 16:00)

 

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen 8.12.2019 mennessä osoitteessa www.alva.fi/alva/tyopaikat. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty terveystarkastus, joka sisältää huumetestauksen.