(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja automaatioinsinööri
Tampereen Sähköverkko

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Me Tampereen Sähköverkko Oy:ssä vastaamme sähkönjakelusta Tampereen ja osin myös Tampereen ympäryskuntien alueella. Meillä työskentelee noin 50 ammattilaista varmistamassa, että asiakkaillamme on sähköä käytettävissä ja että palvelumme ovat laadukkaita nyt ja tulevaisuudessa. Toimitilamme sijaitsevat Tampereen Sähkölaitoksen kanssa samoissa tiloissa Tampereen Ratinassa.

Haluamme kehittää käytönvalvonta-automaatiotamme uudelle tasolle, ja sen vuoksi olemme rakentaneet organisaatioomme uuden roolin. Haemme siihen nyt osaavaa

SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ

kehittämään toimintaamme ja rakentamaan meille tulevaisuuden järjestelmäratkaisuja.

Toimit osana kolmen hengen käytönvalvonta- ja suojaustiimiämme, joka vastaa sähköasema- ja verkkoautomaatiostamme. Päivittäisessä työssämme kehitämme ja rakennamme käytönvalvontajärjestelmää aina komponenttitasolta käyttökeskukseen asti, sekä vastaamme kaikista automaation käyttöönotoista ja testauksista.

Tässä roolissa pääset kehittämään ja parantamaan järjestelmiämme tutkimalla käytössä olevaa järjestelmä- ja automaatiotekniikkaamme sekä kartoittamaan sille tarjolla olevia vaihtoehtoja. Tavoitteenasi onkin optimoida toimintaamme parhaalle mahdolliselle tasolle, sekä olla itsenäisesti määrittelemässä, mitä tulevaisuuden ratkaisuja teemme järjestelmien suhteen ja mihin suuntaan olemme menossa. Esimerkiksi käytönvalvonnan tuottaman mittaustiedon analysointityökalujen hankinta ja rakentaminen odottavat työpöydälläsi lähitulevaisuudessa.

Riippuen taustastasi ja kiinnostuksestasi pääset myös kiinni tekemiseen kentällä, josta käsin näkee käytännön toimintaa ja tarpeita parhaiten. Tässä työssä asioiden kirjo on laaja, ja tehtäväsi onkin poimia sieltä prioriteetit ja lähteä työstämään niitä systemaattisesti.

Erityistä tässä roolissa on itsenäinen mahdollisuus kehittää vanhaa ja rakentaa uutta. Tiimillä on paljon vastuuta ja vapautta sekä mahdollisuus määritellä meille parhaat tulevaisuuden automaatioratkaisut.

Sinusta

Jotta onnistut työssäsi, käytönvalvonta-automaation täytyy olla sinulle tuttua, ja olet kerryttänyt alaan liittyvää tai soveltuvaa työkokemusta jo useamman vuoden ajan. Olet saattanut työskennellä esimerkiksi toisessa verkkoyhtiössä, vastaavien järjestelmien parissa teollisuudessa tai vaikkapa kehittäjänä.

Koulutustaustasi on insinööri – esimerkiksi automaation tai sähkötekniikan alalta. Työssä olisi lisäksi suurta hyötyä sähköalan ammattihenkilön pätevyydestä tai tietoliikennetekniikan tuntemuksesta. Englannin kieli sujuu sinulta riittävällä tasolla.

Lisäksi työskentelytyylisi on luonnostaan systemaattinen, ja arvostat vakaata työympäristöä, jossa voit kuvitella viihtyväsi pidempäänkin.

Meistä

Jos olet haaveillut itsenäisestä työstä, jossa pääset pelkän tekemisen sijaan kehittämään, kokeilemaan ja rakentamaan jotakin uutta, niin tässä on sinun mahdollisuutesi! Pääset suoraan osallistumaan järjestelmien rakentamiseen ja laitteisiin liittyviin valintoihin – ja kaikki tämä lämminhenkisessä työyhteisössämme. Meillä jokainen välittää siitä, miltä töissä tuntuu, ja että töihin on joka aamu kiva tulla.

Me Tampereen Sähköverkossa ja emoyhtiö Sähkölaitoksen tasolla kehitämme jatkuvasti toimintaamme asiakaslähtöisemmäksi. Viime aikoina olemme ottaneet käyttöömme Lean-ajatteluun perustuvan prosessijohtamisen ja valmentavan esimiestyön periaatteita; haluamme niidenkin kautta tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen ja halutuimmat palvelut. Yhteiskunnallisella tasolla missiomme on tarjota ratkaisuja ilmastonmuutokseen panostamalla yhä laajemmin uusiutuvaan energiaan - toivottavasti tämä toimintamme ydin on myös osa sinun arvomaailmaasi. Strategiamme ytimessä asiakkaiden lisäksi on hyvinvoiva ja innostunut henkilöstömme. Saat kiinnostavan, vastuullisen ja haastavan työtehtävän vakavaraisessa yrityksessä, mahdollisuuden kehittää asiantuntijuuttasi uudelle tasolle, sekä luonnollisesti konsernimme kattavat työsuhde-edut.

Lisätiedot ja hakeminen

Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, voit kysellä lisätietoja käyttöpäällikkö Jouni Vanhanarkaukselta. Puh. 040 8016153 tai jouni.vanhanarkaus@sahkolaitos.fi

Jos sen sijaan heti uumoilet olevasi etsimämme osaaja, hae tehtävää 4.12.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakemus oheisen hakulinkin kautta. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n palkkatoiveineen. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Osana rekrytointiprosessiamme, tehtävään valitulle tehdään työhöntulotarkastus ja huumetesti.