(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja automaatioinsinööri
Halton Marine Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019

Haemme Halton Marinelle Lahteen

SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat sähkö- ja automaatiosuunnittelu vaativissa Marine, Oil&Gas ja Navy -asiakasprojekteissa läpi tarjous- ja toimitusketjun. Toimit osana Halton Marinen dokumentaatiotiimiä Lahdessa, tehtävään voi myös mahdollisesti liittyä projektipalavereita ja käyttöönottoon liittyviä työmatkoja globaalisti. Olennainen osa tehtävääsi on myös suunnitelmien tuottamiseen liittyvien työkalujen ja prosessien kehittäminen.

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva insinöörin (AMK tai DI) tutkinto sähkö- ja/tai automaatiotekniikan alalta. Lisäksi toivomme, että sinulla on jo jonkin verran sähkösuunnittelukokemusta aikaisempien työtehtäviesi kautta erityisesti laivanrakennusalalta ja tunnet entuudestaan SolidWorks Electrial -sähkösuunnitteluohjelmiston. Tärkeää on myös, että sinulla on sähköalan perusosaaminen hallussa, omaat innostuneen asenteen ja omaksut uusia asioita nopeasti. Olet työskentelytavaltasi itseohjautuva sekä oma-aloitteinen ja tulet vaivatta toimeen tiimityöskentelytilanteissa.

Lisäksi arvostamme seuraavia ominaisuuksia:

  • sujuvaa kirjallista ja suullista englannin, sekä suomen kielen taitoa
  • sähköalan standardien ja määräysten tietämystä erityisesti laivanrakennusalalta
  • Office -ohjelmisto osaamista
  • paineensietokykyä
  • kokemusta PLC-ohjelmoinnista sekä ymmärrys HMI:stä, sekä LON ja Ethernet verkoista

Työskentelytavoiltasi olet erittäin tarkka ja työsi jälki on huolellista. Olet oma-aloitteinen ja työskentelet sujuvasti niin ryhmässä kuin yksinkin. Osaat kommunikoida erilaisissa tilanteissa luontevasti.  Työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa ja kykenet havaitsemaan asiakkaiden tarpeet.

Kyseinen työtehtävä on loistava mahdollisuus projektityöstä kiinnostuneelle ja motivoituneelle henkilölle päästä kartuttamaan arvokasta kokemusta kansainvälisessä ja arvostetussa perheyrityksessä. Tehtävässä saat laaja-alaisen näkemyksen Haltonin toiminnasta sekä Marine ja Oil&Gas toimialasta.

Meillä saat mahdollisuuden moninaisiin työtehtäviin ja pääset osaksi mukavan rentoa työyhteisöä. Työntekijöitämme kannustetaan kehittämään jatkuvasti toimintatapoja lean-periaatteiden mukaisesti. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista, työssäjaksamisesta ja ammatillisesta koulutuksesta sekä tarjoamme henkilöstölle kattavat työsuhde-edut.

Kiinnostuitko tarjoamastamme mahdollisuudesta ja koet sopivasi kasvavaan joukkoomme?

Lisätietoja tehtävästä antaa Documentation team leader puh. 040 831 4878 tai tommi.kauppinen@halton.com

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen sähköpostitse HR Country Manager Mia Könnilälle (mia.konnila@halton.com) viimeistään 26.5.2019.