(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-ja automaatioinsinööri
Wipak Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Haemme nyt Wipakille Nastolaan kunnossapidon vahvistukseksi

SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ

vastaamaan Wipak Nastolan tehtaan sähkö- ja automaatiokunnossapidosta ja tehtaan sähköjärjestelmistä. Toimit sähkötöidenjohtajana ja sähköosaston asentajien suorana esimiehenä. Osallistut myös tehtaan kehitysprojekteihin, joko projektipäällikkönä tai asiantuntijana projektitiimissä. Apunasi toiminnan kehittämisessä on osaava asentajatiimi.

Haemme henkilöä, jolla on kokemusta sähkö- ja/tai automaatiotekniikasta ja prosessiteollisuudesta. Erityisesti teollisuusautomaation tuntemus ja osaaminen ohjelmoitavista logiikoista, robotiikasta ja säädettävistä moottorikäytöistä katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös pakkausteollisuuden, LEAN-tuotantofilosofian sekä kunnossapidon SAP-järjestelmän tuntemus. Lisäksi odotamme sinulta vikojen/juurisyiden etsintätaitoa, ongelmaratkaisu- ja yhteistyökykyä, sekä halua itsensä jatkuvaan kehittämiseen ja oma-aloitteeseen tiedonhankintaan nopeasti kehittyvän tekniikan parissa. Koulutukseltasi olet insinööri (DI tai AMK).

Tarjoamme sinulle haasteellisen, itsenäisen ja palkitsevan työn. Tehtävä tarjoaa dynaamisen ja aktiivisen toimintaympäristön, pakkausratkaisuliiketoiminnan ytimessä.

Hae tehtävään 21.4.2019 mennessä! Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat tekninen päällikkö Vesa Linttiseltä sähköpostitse vesa.linttinen@wipak.com tai puhelimitse 020 510 3470.