(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja automaatioinsinööri
SSAB Europe Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019
SSAB Europe Oy
SSAB Europe Oy on pitkälle erikoistunut, maailmanlaajuisesti toimiva teräsyhtiö, jonka toimintaa ohjaavat läheiset suhteet asiakkaisiin. SSAB kehittää erikoislujia teräksiä ja tarjoaa palveluja, joilla saadaan aikaan suorituskykyisempiä ja kestävämpiä tuotteita.
Toimenkuva
Etsimme SSAB:n Lappohjan tehtaalle sähkö- ja automaatioinsinööriä tehtaan tuotantokoneiston ja kiinteistön sähkö- ja automaatiojärjestelmien kunnossapitoon. Työ on päivätyötä ja tehtävässä raportoit tehdaspalvelupäällikölle.

Vastaat sähkötöistä ja sähkölaitteistojen käytöstä. Lisäksi koordinoit ennakkohuoltoja, suunnittelet sähkötöitä ja huolehdit siitä, että käytettävissä ovat asianmukaiset sähkötarvikkeet ja varaosat.
Odotamme sinulta
Olet koulutukseltasi sähkö- tai automaatioinsinööri. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa sekä mielellään ruotsin ja englannin kielen taitoa. Olet myös priorisointi- ja organisointikykyinen sekä sinulla on hyvä ongelmanratkaisukyky. Tulet hyvin toimeen muiden kanssa ja suhtaudut luontevasti muutostilanteisiin. S1-pätevyys on etu.
Muut tiedot
Tämä tehtävä on 1,5 - 2 vuoden mittainen. VMP avustaa hakuprosessissa, joten ole hyvä ja hae tehtävää heti ja muista liittää mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Lisää tietoa saat soittamalla Tammisaaren toimistoomme arkisin klo 8-10 välisenä aikana.”
Kesto
Sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Nina Hägg, nina.hagg@vmp.fi, 040 307 5405
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.02.2019 mennessä.