(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja automaatioinsinööri päällystyksen automaatiojärjestelmien pariin
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Haemme IT-palveluihimme

Sähkö- ja automaatioinsinööriä päällystyksen automaatiojärjestelmien pariin

Työskentelet päällystyksen ja kiviaineksen automaatio-ohjelmistojen ja järjestelmien ylläpidon ja kehityksen parissa. Toimialan kausiluonteisuudesta johtuen kesäisin tehdään pääsääntöisesti ylläpitoon liittyviä töitä, talvella puolestaan keskityt järjestelmien kehittämiseen. Tehtävä tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päällystysliiketoiminnan automaatio- ja IOT-ratkaisujen kehittämiseen sekä näköalapaikan uudenlaisen teknologian hyödyntämiseen.

Tulet työskentelemään pääsääntöisesti Tuusulan toimitiloissamme, mutta asennus ja ylläpitotehtäviä tehdään ympäri Suomea sekä tarvittaessa Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta myös muihin toimintamaihimme työtehtävien sitä vaatiessa.

Etsimme

Hakemamme henkilö on tottunut työskentelemään itsenäisesti sekä kehittämään tarvittavat ratkaisut itse. Sovellat osaamistasi monipuolisesti, ja ratkot yllättävätkin tilanteet kekseliäästi. Vuorovaikutustaitosi ovat hyvät, ja menet rohkeasti uusiin työympäristöihin eri toimintamaissamme.

Sinulla on

  • valmius tehdä järjestelmien edellyttämät sähköasennukset itsenäisesti, ja aiempaa kokemusta teollisuuden sähköasennuksista
  • sujuva suomen ja englannin kielen taito, muiden toimintamaidemme kielitaidon katsomme eduksi
  • taito omaksua nopeasti uusia IT-järjestelmiä
  • sähkö- ja automaatioinsinöörin koulutus

Eduksi katsomme ohjelmointikokemuksen.

Tarjoamme

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävistä antaa ma 10.9. klo 9-10 ja to 13.9 kello 13-14 Service Area Manager Tero Kovanen, puh. 050 527 8407.

Jätä hakemuksesi 16.9.2018 mennessä oheisen linkin kautta.