(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja automaatioharjoittelija
Vantaan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Tulevaisuuden energiaosaaja, näytä kyntesi!

Matkallamme kohti hiilineutraalia energiantuotantoa ja tulevaisuuden kiertotalouden ratkaisuja tarvitsemme tuoreita ajatuksia ja osaamista. Meillä pääset kesätyössäsi soveltamaan koulussa opittua käytäntöön ja kehittämään omaa osaamistasi rohkaisevassa työympäristössä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, kehittymistäsi tukevat sparrauskeskustelut sekä koko työtiimin tuen. Työsuhde-etuina käytössäsi on mm. kuntosalit toimipisteissämme sekä 24/7 palveleva ja kattava työterveyshuolto.

Haemme harjoittelijaa sähköasentajan avuksi jätevoimalan ja kaukolämpölaitosten sähkö- ja automaatiokunnossapitoon 11.5. - 28.8.2020 väliseksi ajaksi. Työpisteenäsi toimii Itä-Vantaalla sijaitseva Suomen suurin jätevoimalamme ja työtä tehdään päivävuoroissa n. klo 7-15.

Harjoittelun aikana pääset osallistumaan mm. jätevoimalan vuosihuoltoon ja kaukolämpölaitosten ennakkohuoltotehtäviin. Kesätyötehtävässäsi pääset käyttämään erilaisia kalibraattoreita ja mittalaitteita, joilla suoritat vianhakua, testauksia ja mittauksia yhdessä vanhemman asentajaparin kanssa. Pääset myös tekemään laiteasennuksia ja -vaihtoja.

Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä kesätyötehtävässä:

  • Olet sähkö- ja automaatioalan opiskelija sekä täysi-ikäinen
  • Sinulla on kokemusta tiimityöskentelystä ja tulet helposti erilaisten ihmisten kanssa toimeen
  • Tartut reippaasti tehtävään kuin tehtävään
  • Aiempaa työkokemusta emme tehtävässä edellytä

Lisätietoja kesätyötehtävästä ja meistä työnantajana saat sähkö- ja automaatiomestari Jari Maaraselta sähköpostitse jari.maaranen@vantaanenergia.fi tai puhelimitse 050 331 0396.

Jätä hakemuksesi kesätyöpaikkaan urasivullamme viimeistään 16.2.2020 mennessä! Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tule tapaamaan meitä Contact Forum -rekrytointimessuille Messukeskukseen torstaina 23.1.2020 klo 10 alkaen! Olemme paikalla #energiajengiläistemme kanssa kertomassa kesätyömahdollisuuksistamme! Ja seuraathan #energiajengin menoa Instagramissa ja LinkedInissä!