(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja automaatioharjoittelija jätevoimalan ja lämpökeskusten sähkö- ja automaatioryhmään (2 kpl)
Vantaan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Haemme jätevoimalan ja lämpökeskusten sähkö- ja automaatioryhmään kahta sähkö- ja automaatioharjoittelijaa ajalle 2.5. – 30.9.2018. 

Työtehtäväsi tulevat olemaan erilaisia tuotannon kunnossapidon sähkö- tai automaatiotöitä esim. ennakkohuolto- ja korjaustöihin osallistumista, työryhmän työvälineiden kunnosta huolehtimista ja kunnossapitojärjestelmän ylläpitoa. Lisäksi pääset osallistumaan tuotannon laitteiden häiriöiden selvityksiin. 

Olet sähkö- tai automaatioalan ammattikoulu- tai insinööriopiskelija, jolla on takanaan mielellään vähintään kaksi vuotta alan opintoja. Toivomme sinun olevan innokas oppimaan uutta sekä tottunut käyttämään tietokonetta. Aiempi työkokemus on sinulle eduksi. Ajokortti on tehtävässä välttämätön. 

Jos haluat tehdä työtä, joka antaa energiaa sinulle ja muille, jätä hakemuksesi 24.2.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.

Psst. 
Hakiessasi tehtävää sinun tulee rekisteröityä, säilytäthän tunnuksesi huolella. Rekisteröitymisen avulla pääset kätevästi lähettämään hakemuksesi yhteen tai useampaan tehtävään kerralla, voit muokata hakemustasi tarvittaessa ilman että Sinun tarvitsee syöttää kaikkia tietoja uudelleen. Lisäksi tunnustesi avulla pääset katsomaan mitä olet lähettänyt meille, mihin paikkoihin olet hakenut ja vaikka päivittämään muuttuneen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen.