Sähkö- ja automaatioharjoittelija jätevoimalaan
Vantaan Energia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021


Tulevaisuuden energiaosaaja, näytä kyntesi!

Matkallamme kohti hiilineutraalia energiantuotantoa ja tulevaisuuden kiertotalouden ratkaisuja tarvitsemme tuoreita ajatuksia ja osaamista. Meillä pääset kesätyössäsi soveltamaan koulussa opittua käytäntöön ja kehittämään omaa osaamistasi rohkaisevassa työympäristössä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, kehittymistäsi tukevat sparrauskeskustelut sekä koko työtiimin tuen. Työsuhde-etuina käytössäsi on mm. kuntosalit toimipisteissämme sekä 24/7 palveleva ja kattava työterveyshuolto.

Haemme harjoittelijaa sähköasentajan avuksi jätevoimalan ja kaukolämpölaitosten sähkö- ja automaatiokunnossapitoon 10.5. - 31.8.2021 väliseksi ajaksi. Työpisteenäsi toimii Itä-Vantaalla sijaitseva Suomen suurin jätevoimalamme ja työtä tehdään päivävuoroissa n. klo 7-15.

Harjoittelun aikana pääset osallistumaan monipuolisesti jätevoimalan päivittäisiin sähkö- ja automaatiokunnossapitotöihin sekä kaukolämpölaitoksilla ja -verkoilla tapahtuviin ennakkohuolto- ja perusparannustehtäviin. Tehtävässäsi pääset käyttämään erilaisia kalibraattoreita ja mittalaitteita, joilla suoritat vianhakua, testauksia ja mittauksia yhdessä vanhemman asentajaparin kanssa. Pääset myös tekemään laiteasennuksia ja -vaihtoja.

Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä kesätyötehtävässä:

  • Olet sähkö- ja automaatioalan opiskelija sekä täysi-ikäinen
  • Sinulla on kokemusta tiimityöskentelystä ja tulet helposti erilaisten ihmisten kanssa toimeen
  • Tartut reippaasti tehtävään kuin tehtävään
  • Aiempaa työkokemusta emme kesätyötehtävässämme edellytä

Lisätietoja kesätyötehtävästä ja meistä työnantajana saat sähkö- ja automaatiomestari Ville Seppälältä sähköpostitse etunimi.sukunimi@vantaanenergia.fi tai puhelimitse 050 430 9400.

Jätä hakemuksesi kesätyöpaikkaan urasivullamme viimeistään 14.2.2021 mennessä! Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ps. Seuraathan #energiajengin menoa Instagramissa ja LinkedInissä!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411772
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa