Sähkö- ja automaatioasiantuntija poltinlaitteiden pariin Vantaalle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019
Onko sinulla taustaa sähkö- ja automaatioalalta sekä kiinnostusta toimia monipuolisissa asiantuntijatehtävissä? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Enviroburners Oy:lle AEI-asiantuntijaa Vantaalle! Tämä on erinomainen mahdollisuus kasvattaa osaamistasi sekä toimia osana mielenkiintoisia projekteja kokeneiden ja ammattitaitoisten kollegoiden tukemana.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista AEI-asiantuntijaa Vantaalle!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan yritykseen Enviroburners Oy. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel01@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Pääsääntöiseen toimenkuvaasi kuuluu tarjous- ja laitetoimitusprojektien AEI-asioista vastaaminen. Päivittäisiin työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi laitteiden ohjausperiaatteiden ja lähtötietojen määrittelyä sekä hankinnan sähkö- ja automaatiosuunnittelua. Lisäksi roolissasi toimit myös myynnin tukena. Tulet toimimaan tehtävissäsi osana muutaman hengen projektitiimiä ja päästyäsi työtehtävissäsi alkuun tehtäviisi kuuluu myös jonkin verran matkustamista (arviolta muutama matkustuspäivä kuukaudessa).

Työtehtäviisi kuuluu:


* Laitteiden ohjausperiaatteiden määrittely yhdessä projektin kanssa
* Lähtötietojen määrittäminen ja hankkiminen sähkö- ja automaatiosuunnitteluun (instrumenttien spesifiointi, I/O-listat, säätökaaviot, toimintakuvaukset, piirikaaviot ym.)
* Suunnitelmien tarkastukset ja kommentointi
* Valmistuksen valvonta
* Testaus, käyttöönotto ja huolto
* Aihepiiriin liittyvä dokumentaatio


Tehtävä on erinomainen mahdollisuus työskennellä globaalisti toimivassa yrityksessä sekä mukavassa ja välittömässä työyhteisössä, joka tarjoaa myös runsaasti oppimis- ja kehittymismahdollisuuksia.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutustausta (teknikko/AMK/DI), esimerkiksi sähkö-, automaatio- tai prosessitekniikan puolelta. Toivomme, että olet ehtinyt jo kerryttää jonkin verran relevanttia työkokemusta esim. automaatiopuolen tehtävistä tai prosessiteollisuudesta. Olet lisäksi hyvillä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidoilla varustettu, oma-aloitteinen ja kehittymishaluinen tekijä. Tehtävissä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen & englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Relevantti tekninen koulutausta (asentaja/teknikko/insinööri/DI)
* Sähköasennuspätevyydet: vähintään S3
* Yhteistyökykyinen ja oppimishaluinen asenne
* Aikaisempaa työkokemusta vastaavien projektien parista ja/tai muista alan tehtävistä, esimerkiksi asennus- ja valvontatehtävistä
* Itseohjautuva ja proaktiivinen ote työhön
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Katsomme eduksesi rekrytointiprosessissa muun kielitaidon sekä ohjelmointitaidon.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 4.3.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Enviroburners toimittaa erikoispolttimia 40 vuoden kokemuksella teollisuuden tarpeisiin maailmanlaajuisesti. Päätuotteemme ovat öljy- ja kaasupolttimet prosessiteollisuuteen ja voimalaitoksille sekä hajukaasupolttimet ja -soihdut sellutehtaille. Tuotteidemme avulla autamme asiakkaitamme saavuttamaan ympäristönsuojelun asettamat vaatimukset ja samalla tuottamaan hyötyenergiaa jätepolttoaineista. Yhtiömme liikevaihto on noin 3 Meur ja palveluksessamme on noin 15 henkilöä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1242814
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa