(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja automaatioasentajia
Boliden Kokkola

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Vahvistamme toimintaamme hakemalla

Sähkö- ja automaatioasentajia

Oletko huolellinen ja vastuuntuntoinen ongelmanratkaisija, joka haluaa kehittyä työssään? Hae meille sähkö- ja automaatioasentajaksi!

Me Boliden Kokkolassa haluamme olla alamme vetovoimaisin työpaikka, jossa on avoimuuteen ja henkilöstön osallistumiseen perustuva edistyksellinen työkulttuuri. Yhteiset arvomme - vastuullisuus, välittäminen ja rohkeus - ohjaavat toimintaamme.

Millainen työ sinua odottaa?

Sähkö- ja automaatioasentajana pääset toimimaan tehtaan eri osastoilla monipuolisissa ja vaihtelevissa sähkö- ja automaatiokunnossapitotöissä.

Hoidat prosessilaitteiden ja koneautomaation asennukseen, käyttöönottoon ja ennakkohuoltoon liittyviä tehtäviä, minkä lisäksi teet häiriötilanteissa vianetsintää ja korjaustöitä. Sinulla on kiinnostusta osallistua myös automaatiota ja robotiikan käyttöönottoa koskevaan kehitystyöhön.

Työ on päivä- tai vuorotyötä.

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme sinulta sähkö- tai automaatiotekniikan perustutkintoa tai muuta alalle soveltuvaa koulutusta sekä työkokemusta sähkö- tai automaatioasentajan tehtävistä. Arvostamme työkokemusta prosessiteollisuuden vika- ja ennakkohuoltotöistä.

Olet työskentelytavoiltasi palveluhenkinen, yhteistyökykyinen ja haluat tehdä hyvää laatua. Näet työsi merkityksen isomman kokonaisuuden kannalta ja huolehdit siitä, että asentamasi laitteet toimivat luotettavasti ja turvallisesti.

Toivomme, että sinulla on intoa kehittää omaa ammattitaitoasi ja osallistua aktiivisesti oman työsi ja työpaikkasi kehittämiseen.

Millainen on tuleva tiimisi?

Kunnossapito-osastomme tehtävänä on varmistaa tehtaan koneiden ja laitteiden toimivuus siten, että sinkkiä voidaan tuottaa vakaasti ja keskeytyksettä. Kunnossapidolla on ratkaiseva rooli myös tehtaan laitekannan kehittämisessä.

Kunnossapidossa on töissä yhteensä noin 150 kunnossapidon ammattilaista, joista noin 30 kuuluu sähkö- ja automaatioryhmään. Sähkö- ja automaatioasentajien tiimit tekevät tiivistä yhteistyötä osastojen prosessihenkilöstön kanssa.

Tehdasalueella on laadukas henkilöstöravintola. Työterveyspalveluja tuottavalla yhteistyökumppanillamme on toimipisteet sekä tehdasalueella että kaupungin keskustassa.

Tervetuloa teollisuuden näköalapaikalle!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä, suuren yhtiön henkilöstöedut ja hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen. Tehtävässäsi pääset mukaan rakentamaan jo 50 vuotta menestyksellisesti toimineen ja jatkuvasti kehittyvän sinkkitehtaan tulevaisuutta.

Olemme sitoutuneet toimimaan valtakunnallisen Vastuullinen työnantaja –hankkeen periaatteiden mukaisesti.

Lisätiedot

Rekrytointiprosessi sisältää haastattelun ja soveltuvuusarvioinnin. Järjestämme ma 12.10. klo 13.00–13.30 kaikille hakijoille yhteisen Teams-kokouksen, jossa kerromme tarkemmin sähkö- ja automaatiokunnossapidon toiminnasta ja työn sisällöstä. Voit ilmoittautua kokoukseen lähettämällä yhteystietosi HR-osastollemme osoitteeseen maarit.uusipaikka@boliden.com. Vaihtoehtoisesti lisätietoja antavat sähkötyönjohtaja Aki Jaakola (puh. 050 380 7015), automaatiotyönjohtaja Jussi Huhtala (puh. 040 557 6160) ja sähkö- ja automaatiokunnossapidon päällikkö Tuomas Keskitalo (puh. 040 843 4181).

Tuomakseen, Akiin ja Jussiin pääset tutustumaan alustavasti jo LinkedIn-linkkien kautta:
Tuomas Keskitalo
Aki Jaakola
Jussi Huhtala