(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja automaatioasentajia
Boliden Kevitsa

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Boliden Kevitsa Sodankylässä hakee

Sähkö- ja automaatioasentajia

Tehtävät

Asentajien työtehtäviin kuuluvat Kevitsan kaivoksen rikastamon ja avolouhoksen sähköjärjestelmien ja –laitteiden sekä erilaisten automaatiojärjestelmien ja -laitteiden huolto- ja kunnossapitotyöt.

Koulutus ja vaatimukset

Työtehtävät edellyttävät sähkö- ja/tai automaatioasentajan perustutkintoa. Arvostamme aiempaa kokemusta tehdas- ja tuotantolaitoksen kunnossapitotehtävistä.

Asentajan tehtävä vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta työskennellä haastavissa kaivosolosuhteissa. Työympäristö on pölyinen ja työskentelypisteen lämpötilat vaihtelevat. Odotamme vastuullista asennetta työhön ja työvälineiden turvalliseen käyttöön sekä hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja. Sähkö- ja automaatioasentajat työskentelevät tehtävistä riippuen päivä-, 2-vuoro tai jatkuvassa viiden päivän vuorokierrossa.

Lisätietoja

Lisätietoja avoimesta tehtävästä saat sähkö- ja automaatiokunnossapidon päälliköltä Joni Knuutilta, sähkökunnossapidon työnjohtajalta Pertti Mikkolalta, tai automaatiotyönjohtajalta Jussi Törmäseltä: etunimi.sukunimi(at)boliden.com

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta: http://www.boliden.com/fi/Urabolidenissa/ 25.1.2019 mennessä.

Hakuprosessiin ja rekrytointijärjestelmään liittyviin kysymyksiin vastaa Kevitsan henkilöstöhallinnosta Minna Helttunen, minna.helttunen(at)boliden.com.