(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja automaatioasentajia
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2018

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOASENTAJIA telakan kunnossapitoon vakituiseen työsuhteeseen.


Tehtäviisi kuuluu

Sähkö- ja automaatioasentajan tehtäviin kunnossapidossa kuuluvat tuotantokoneiden huolto-, korjaus- ja asennustyöt.

Kunnossapito-osasto jakautuu Meyer Turun telakalla kolmeen linjaan: kunnossapitoon, työvälinetoimintoon ja laivapalveluihin.

Kunnossapito käsittää tuotantokoneet, nosturit, kiinteistöt, verkostot, ja telakka-alueen. Työvälinetoimintoon kuuluu kolme jakelupistettä, huolto sekä yhteistyökumppanien alue. Laivapalvelut sisältävät telineet, kulut laivaan, sääsuojauksen, työaikaisen sähkön ja LVI-verkoston.


Toivomme hakijalta

  • Sähköalan peruskoulutusta (esim. sähkö- tai automaatioasentaja)
  • Työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • Kokemusta teollisuuden sähkökunnossapidosta sekä automaatiojärjestelmien vianhausta

Tehtävään sisältyy vuorotyötä, korkeanpaikantyötä (nosturit ja hallivalaistus) sekä varallaoloa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Teemu Palonen
Työnjohtaja
teemu.palonen@meyerturku.fi
+358 50 328 6638 (soittoaika tiistaisin ja torstaisin 12-14)