(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja automaatioasentajia voimalaitoksen huoltoon
Empower IN Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Tule rakentamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme Empowerille vakituiseen työsuhteeseen kokenutta sähkö- ja automaatioasentajaa. Työskentelet päivävuorossa pääasiassa pääkaupunkiseudun alueella voimalaitosympäristössä haastavissa kunnossapito- ja huoltotehtävissä.

Meillä Empowerissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla on todella merkitystä - rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Tehtävänkuvaus

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Teollisuuspalveluihin, jossa autamme asiakkaitamme heidän tuotantolaitostensa käyttövarmuuden parantamisessa ja kunnossapidon tehostamisessa. Kehitämme digitaalisia ratkaisuja tuottavuuden parantamiseen ja vastaamme pitkäaikaisten asiakkaidemme tuotantolaitosten sopimuspohjaisesta kokonaiskunnossapidosta, ylläpidosta ja käyttövarmuudesta.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset ja haastavat teollisuuden kunnossapito-, huolto- ja asennustehtävät Empowerin asiakkaiden teollisuuskohteissa. Omaat sähkö- ja logiikkakaavioiden lukutaidon ja ongelmien ratkaisukyvyn ja tunnet jo jonkin verran eri automaatiojärjestelmiä, kuten Metso DNA tai Honeywell.

Toivomme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa sähköalan koulutusta (ammattikoulu tai AMK).
  • Aikaisempaa kokemusta voimalaitosten sähkö- tai automaatiotöistä.
  • Logiikoiden ja automaatiojärjestelmien (Metso DNA, Honeywell tms.) tuntemus.
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • Kun koet yrityksemme arvot omaksesi.
  • Olet joustava, yhteistyökykyinen ja positiivisen asenteen omaava tiimipelaaja, jolta luonnistuu myös itsenäinen työskentely.

Ota haaste vastaan ja tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia!

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä Baronalta antaa: Anssi Pekkarinen puh. 043 824 3624