(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja automaatioasentajia kunnossapitoon
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

Haemme ammattitaitoisia sähköalan kunnossapitoasentajia Pankakoskelle.

Asentajan vastuulla ovat teollisuuden sähkölaitteet ja automaatiolaitteiden instrumentointi. Kokemus logiikoista (esim. S7) katsotaan eduksi. Tehtävä sisältää vianhakua, korjaus- ja ennakkohuoltotehtäviä asiakaskohteessamme Pankaboard-kartonkitehtaalla. Tehtävässä vaaditaan vuorotyövalmiutta.

Tulet työllistymään monipuoliseen ja mukavasti haastavaan tehtävään. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävässä tarvitaan oikeaa asennetta työntekoa kohtaan ja sähkö-/automaatioalan koulutusta, sekä muutaman vuoden työkokemus. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen tehdas kunnossapidosta, sekä automaatiojärjestelmistä.  

Luonteeltasi olet asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Noudatat turvallista työskentelyotetta ja olet vastuuntuntoinen, sekä yhteistyötaitoinen. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä sähkö- ja automaatiokunnossapidon palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Caverionilta työnjohtaja Mika Kärki, p. 050 336 9347.

Hae tehtävää 14.10.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.