(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja automaatioasentajia Korkeakosken sahalle
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Haemme sähkö- ja automaatioasentajia asiakaskohteeseemme UPM Timber, Korkeakosken sahalle. Tehtävässä vastaat asiakkaan tehtaan tuotantolaitteiden käynnissäpidosta, käynninaikaisista korjauksista ja ennakkohuollosta sekä koneautomaatioon liittyvistä muutostöistä. Sinulla on valmius kolmivuoro- ja viikonlopputyöhön.

Työsi on vaihtelevaa ja mukavasti haastavaa ja ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen ja työpanostasi arvostava työryhmä. Annamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

  • Sähköautomaatioasentajan ammattitutkintoa
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja joustaviin työaikoihin
  • Kunnossapidon tietojärjestelmien käyttöä       

Eduksi katsomme kokemuksen metsäteollisuuden kunnossapidosta, automaatiojärjestelmistä, taajuusmuuttajista, teollisuuden anturoinneista, ohjelmoitavista logiikoista tai robotiikasta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset perustason IT-taidot. Englannin kielitaito luetaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin kunnossapitopäällikkö Raimo Alin, p. 050 491 4350. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa rekrytointikoordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 22.1.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.