(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja automaatioasentajia Korkeakosken sahalle
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019

Haemme sähkö- ja automaatioasentajia asiakaskohteeseemme UPM Timber, Korkeakosken sahalle. Tehtävässä vastaat asiakkaan tehtaan tuotantolaitteiden käynnissäpidosta, käynninaikaisista korjauksista ja ennakkohuollosta sekä koneautomaatioon liittyvistä muutostöistä. Sinulla on valmius kolmivuoro- ja viikonlopputyöhön.

Työsi on vaihtelevaa ja mukavasti haastavaa ja ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen ja työpanostasi arvostava työryhmä. Annamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

  • Sopiva ammatillinen koulutus (esim. sähköasentaja)
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja joustaviin työaikoihin
  • Kunnossapidon tietojärjestelmien käyttöä       

Eduksi katsomme kokemuksen metsäteollisuuden kunnossapidosta, automaatiojärjestelmistä, taajuusmuuttajista, teollisuuden anturoinneista, ohjelmoitavista logiikoista sekä robotiikasta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset perustason IT-taidot. Englannin kielitaito luetaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Jussi-Pekka Oittinen, p. 050 465 0096. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 30.6.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.