Sähkö- ja automaatioasentajia, kaukolämpö- ja jäähdytysverkkojen kunnossapito
Helen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Tule tekemään kanssamme uutta energiatulevaisuutta!

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Haemme kahta

Sähkö- ja automaatioasentajaa

vahvistamaan kaukolämpö ja -jäähdytysverkkojen kunnossapitotoimintoja.

Tuleva vastuualueesi käsittää Helenin lämpö- ja jäähdytyskeskukset, verkon ja tunnelit sekä pumppuasemat. Vastaat sähkö- ja automaatiolaitteiden ennakkohuolloista, kunnossapidosta, kunnonvalvonnasta sekä vikaselvityksistä. Tarpeen mukaan osallistut myös uusien laitteiden asennuksiin sekä monipuolisiin valvontatehtäviin. Tuleva vastuualueesi käsittää kaikki sähkö/automaatiotekniset laitteet aina logiikoista valaistukseen!

Tueksi tehtävään tarjoamme osaavat kollegat, huippu esimiehen sekä koko muun Helenin kunnossapito tiimin tuen! Varsinainen työpisteesi sijaitsee Hanasaaressa, mutta vastuualueesi käsittää koko Helsingin alueen. Töitä meillä tehdään pareittain ja turvallisuus aina ensin. Käytössämme on liukuva työaika, joka tuo molemminpuolista joustoa työpäivien rytmittämiseen. Tarjoamme monipuolisia haasteita, itsenäisiä vastuita sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi automaatio- ja sähkötekniikan parissa.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka ei pelkää haasteita ja on aina valmis oppimaan uutta. Edellytämme tehtävään sähkö/automaatiotekniikan perustutkintoa sekä B-ajokorttia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta teollisuuden sähkö- tai automaatiotöistä. Olit sitten kokenut ammattilainen tai vasta urasi alussa - me huolehdimme riittävästä perehdytyksestä ja koulutuksestasi!

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä antaa sähkötyönjohtaja Janne Heinonen, 050 434 0178 tai janne.heinonen@helen.fi.

Hakuaika päättyy 13.12.2020. Haethan mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Liitäthän hakemukseen ansioluettelon sekä palkkatoiveen. Rekrytointiprosessimme sisältää työhaastattelun sekä mahdollisen soveltuvuusarvioinnin. Valitulta henkilöltä edellytämme lisäksi hyväksyttyä turvallisuusselvitystä sekä työhöntulotarkastusta. 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401872
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Janne Heinonen (janne.heinonen (a) helen.fi)
  • Puhelin: 050 434 0178
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa