(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja automaatioasentajia Jämsänkoskelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Etsimme nyt teollisuuden SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOASENTAJIA vahvistamaan tiimiämme Jämsänkoskelle!

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. 


Tehtävääsi kuuluu teollisuuden sähköasennukset sopimusasiakaskohteissamme. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 7-15:30 välille. Työ on kokopäiväinen ja vakituinen.


Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman työsi suunnitteluun ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Olet asiakaspalveluhenkinen, kestät painetta ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukykyä. Tehtävä edellyttää sähköasentajan koulutusta ja useamman vuoden kokemusta teollisuuden sähköasennustyöstä. Työssäsi tarvitset lisäksi voimassa olevan työturvallisuus-, tulityö-, sekä sähkötyöturvallisuuskortin, hyvää suomen kielen taitoa sekä ajokortin.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.8.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Juha Rantanen, p. 050 5648 205.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -