Sähkö- ja automaatioasentaja
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Etsimme asiakkaallemme laitekokoonpanoon Saloon asiakaspalveluhenkistä sähkö-ja automaatio asentajaa, joka hallitsee sekä mekaanisen, että automaatioasennuksen. Tässä tehtävässä mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakkaalla.

Olethan omatoiminen, päättelykykyinen ja kommunikointitaitoinen tiimipeluri.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta mekaanisesta ja elektroniikka kokoonpanosta, sekä automaatio- ja pneumatiikka-asennuksesta. Edellytyksenä myös, että tietotekniikan käyttö on sujuvaa ja luontevaa. Isoksi eduksi katsomme jos sinulla on aikaisempaa kokemusta 3D-ohjelmistojen käytöstä.    

Etsimme siis ammatillisen koulutuksen kautta laatua tekevää henkilöä kasvamaan haastavan laitevalmistuksen monipuolisiin tehtäviin.

Jos kiinnostuit, toimi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo haun aikan ja täytämme paikan heti sopivan löydyttyä. Klikkaa alta "Hae  paikkaa". Jos olet uusi hakija, luo käyttäjätili, liitä hakemukseesi myös CV:si erillisenä tiedostona. Mikäli sinulta löytyy jo käyttäjätili Eezyn sivuilta, niin hae tätä paikkaa ja lisää/päivitä CV:si.

Lisätiedot: Henna Hietanen, henna.hietanen@eezy.fi, p.0408022923


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot