(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja automaatioasentaja
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021
Kunnossapidon tiimimme etsii nyt vahvistusta Versowoodin sahalle Vierumäen yksikköön. Sähkö- ja automaatioasentajana vastaat muun muassa käynnissäpidosta, käynninaikaisista korjauksista sekä ennakkohuollosta. Työtä tehdään toistaiseksi kolmivuorossa, mutta siirrymme mahdollisesti tulevaisuudessa käyttämään 12 tunnin vuoromallia. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö, oletko sinä uusi vahvistuksemme? Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa on mutkaton yhteistyö asiakkaan ja tiimisi kanssa. Työsi on vaihtelevaa ja mukavasti haastavaa. Ensiluokkaiset työkalut sekä huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen ja työpanostasi arvostava tiimi. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Saat meiltä erinomaiset henkilöstöedut kuten laajat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähköalan tutkinto sekä useamman vuoden kokemus kunnossapidon tehtävistä. Työ sisältää myös automaatioon liittyviä tehtäviä, joten kokemus automaatioasennuksista on toivottavaa. Olet vastuuntuntoinen, joustava tiimipelaaja, ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä. Tartut tehtäviisi oma-aloitteisesti ja omaat halun kehittyä ja oppia uutta. Sinulta löytyy ripeää otetta työsuorituksissa ja kestät myös kiireisen työympäristön tuomaa painetta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta työnjohtaja Jarno Lehtinen, p. 050 475 1497 tai sähköpostitse jarno.lehtinen@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 28.2.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.