(Poistunut julkaisusta)

SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOASENTAJA
Cembrit Production Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Etsimme Cembritin (www.cembrit.fi) kunnossapito-osastolle ammattitaitoista ja rautaisen asenteen omaavaa sähkö- ja automaatioasentajaa jolla on S2-pätevyys. Hakemamme henkilö toimii sähkötöiden vastuuhenkilönä tärkeässä osassa huolehtimassa koneiden ja laitteiden turvallisesta toiminnasta, jatkuvasta toimintavarmuudesta ja luotettavuudesta ja siten hän osaltaan varmistaa Cembritin hyvää tuottavuutta ja toiminnan kehitystä.

Sähkö- ja automaatioasentaja osallistuu huolto- ja kunnossapito-ohjelman mukaisiin huoltotoimenpiteisiin sekä välittömiä vikakorjauksia vaativiin tehtäviin. Lisäksi hänen tehtäviinsä kuuluu sähkötöiden johtamista, ohjausta ja valvontaa sähköturvallisuuslain mukaisesti. Sähkö- ja automaatioasentaja osallistuu myös kunnossapitoprojektien suunnitteluun ja läpivientiin.

Koulutuksena hakemallamme sähkö- ja automaatioasentajalla on vähintään sähkö- tai automaatioalan perustutkinto, S2-pätevyys sekä usean vuoden kokemus prosessin sähkö- ja automaatiotöistä. Hakemamme henkilö toimii aina turvallisuusnäkökohdat huomioiden. Tehtävään valittavalta henkilöltä toivomme innokkuutta uuden oppimiseen, ongelmanratkaisukykyä, vastuunkantoa sekä omatoimista työskentel-otetta.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävään, vakituisen työsuhteen vastuullisissa ja monipuolisissa työtehtävissä, kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut sekä mukavan työyhteisön. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapidon työnjohtaja Toni Boman toni.boman@cembrit.fi, puh. 045 636 6089 arkipäivisin 12 - 13. Lähetä hakemus osoitteella heidi.tenhunen@cembrit.fi viimeistään 31.1.2021.