(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja automaatioasentaja
Essity

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Haemme

Sähkö- ja automaatioasentajaa

Essityn Nokian paperitehdasympäristöön vakituiseen työsuhteeseen

Essityn Nokian pehmopaperitehdas valmistaa pehmopaperituotteita sekä kuluttajille että suurtalouksille. Segmenttiensä markkinajohtajiin kuuluvia tehtaamme valmistamia tuotemerkkejä ovat muun muassa Lotus Soft Embo / Emilia / Nessu ja Tork. Tehtaalla työskentelee noin 200 henkilöä ja kestävän kehityksen edistäminen ja turvallisuus ovat tärkeä osa toimintaamme.

Tehtäviin kuuluu

Sähkö- ja automaatioasentajan tehtävässä toimit osana kunnossapidon tiimiä vastaten yksikön erilaisista sähkö- ja automaatiokunnossapidon tehtävistä joko päivä- tai vuorotyössä. Tehtäviisi voi kuulua lisäksi mekaanisia oheistöitä, esim. anturitelineet, moottoriasennukset, tai toimiminen mekaanisen asentajan parina.

Edellytämme

Odotamme sinulla olevan sähkö- ja automaatioasentajan perustutkinto ja kokemusta teollisuuden sähkö- ja automaatiokunnossapidosta. Toivomme sinulta aktiivista työotetta, ongelmanratkaisutaitoja, vastuullisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Arvostamme kokemusta logiikoiden (esim. Siemens, Omron, Allen Bradley) ohjelmoinnista ja vianhausta, taajuusmuuttajien ja servotekniikan tuntemuksesta sekä Sinamics-käyttöjen hallinnasta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle itsenäisen, vastuullisen ja haastavan työtehtävän paperiteollisuudessa. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi laaja-alaisesti niin kunnossapidosta, että tuotannosta ja prosesseista.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi Harri Nurminen puh. 040 060 9104. Mikäli kiinnostuit paikasta, niin haethan paikkaa mahdollisimman pian sähköisen hakujärjestelmämme kautta kuitenkin viimeistään 30.9. mennessä. Tehdasalueemme on savuton. Tehtävä sijaitsee Pirkanmaalla Nokian kaupungissa.

#LI-JL1

Together, we are improving lives, every day.

Working at Essity is not just a career; it is a chance to directly make the world a healthier, more hygienic and safer place. With impactful innovations coupled with sustainable solutions, we strive to reach more people every year with the necessary and essential solutions for well-being.

Application End Date:

29 syyskuuta 2020