(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja automaatioasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Turvalaite- ja automaatiotöiden kysynnän kasvaessa etsimme Poriin vastuuntuntoista ja asiakaspalveluhenkistä sähkö- ja automaatioasentajaa caveritiimiimme.

Mielenkiintoiset asiakkuudet ja mukavat työtehtävät odottavat sinua! Tarjoamme sinulle kokeneiden ammattilaisten tuen ja mahdollisuuden omaan kehittymiseesi alalla. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Tässä työtehtävässä pääset vastaamaan turvalaite- ja automaatioasennuksista koko Satakunnan alueella, joten ajokortti on välttämätön.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on sähkö- ja automaatioasentajan tutkinto sekä omaat jo kokemusta automaatiojärjestelmien asennustehtävistä. Luonteeltasi olet joustava tiimipelaaja ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin myös tiimissä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet. Eduksi luemme kokemuksen turvatekniikan asennus-, huolto- ja käyttöönottotehtävistä, mutta tämä ei ole välttämätöntä, opetamme ja koulutamme sinut tehtävään!

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 30.9.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Lauri Anttila, p. 050 455 7196.