(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja automaatioasentaja
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Tuotamme HSY:ssä kunnallisia vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Meillä työskentelee lähes 800 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 350 miljoonaa euroa. Teemme kanssasi maailman kestävimmän kaupunkiseudun. www.hsy.fi.

Haemme Helsinkiin Viikinmäkeen vesihuollon jätevedenpuhdistusosastolle

SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOASENTAJAA

Me vesihuollon jätevedenpuhdistusosastolla huolehdimme HSY:n alueen sekä sitä ympäröivien kuntien jätevesien tehokkaasta puhdistamisesta jätevedenpuhdistamoissa Viikinmäessä Helsingissä ja Suomenojalla Espoossa. Hallinnoimme alueen jätevedenpumppaamoita ja huolehdimme teollisuudesta peräisin olevien poikkeavien jätevesien puhdistamisesta. 

Työtehtävänäsi on huolehtia Viikinmäen jätevedenpuhdistamon käyttö-, huolto- ja kunnossapitotöistä kunnossapitoyksikössämme.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta. Arvostamme kunnossapitojärjestelmien tuntemusta sekä yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja. 

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen työyhteisömme osaaminen. 

Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun, sekä lounas- ja virike-edun. Viikinmäessä on myös erinomaiset liikuntamahdollisuudet. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. 

Lisätietoja tehtävästä antavat esimies Sonja Mäkinen (puh. 050 465 7145) ja kunnossapitopäällikkö Teemu Ketola (puh. 0500 442 127). 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 20.9.2020.