(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja automaatioasentaja
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2020
Haemme nyt sähkö- ja automaatioasentajaa Äänekosken ja Jyväskylän alueelle. Työskentelet mielenkiintoisissa ja vaihtelevissa teollisuuden sähkö-, automaatio-, kunnossapito- sekä huoltotöissä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän teollisuuden kunnossapidossa ja mahdollisuuden osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme myös etuja työhyvinvointisi edistämiseksi. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sähkö- ja/tai automaatioasentajan tutkintoa sekä vähintään muutaman vuoden aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Olet luonteeltasi motivoitunut ja innokas tekijä, sekä sinulta löytyy ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.


Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tiimicaverisi odottavat jo sinua, joten hae nyt! Lisätietoja antaa Caverionin aluejohtaja Arto Malkamäki, puh. 0504651764 tai sähköpostitse arto.malkamaki@caverion.com. 

Hae tehtävään 30.6.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.