(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja automaatioasentaja
Boliden Kokkola

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2020

Vahvistamme toimintaamme hakemalla

Sähkö- ja automaatioasentajia

Oletko huolellinen ja vastuuntuntoinen ongelmanratkaisija, joka osaa tarttua toimeen? Hae meille töihin!​

Tehtävät

Kunnossapito-organisaatiomme hakee sähkö- ja automaatioasentajia.

Sähkö- ja automaatioasentajat toimivat tehtaan eri osastoilla monipuolisissa sähkö- ja automaatiokunnossapitotöissä. Tehtäviin kuuluvat prosessilaitteiden ja koneautomaation käyttöönotto-, vika-, ennakkohuolto- ja korjaustyöt.

Työpanoksellasi huolehdit tehtaan järjestelmien tehokkaasta käytettävyydestä ja häiriötilanteissa teet vianetsintää sekä korjaustöitä.

Koulutus ja vaatimukset

Edellytämme sähkö- tai automaatiotekniikan perustutkintoa tai muuta alalle soveltuvaa koulutusta sekä työkokemusta sähkö- tai automaatioasentajan tehtävistä. Arvostamme myös työkokemusta prosessiteollisuuden vika- ja ennakkohuoltotöistä.

Odotamme, että olet palveluhenkinen ja yhteistyökykyinen ongelmanratkaisija. Sinulla on aktiivinen työote ja pystyt työskentelemään niin itsenäisesti kuin osana tiimiä.

Työ on päivä- tai vuorotyötä.

Tervetuloa teollisuuden näköalapaikalle!
Tarjoamme sinulle suuren yhtiön edut, monipuoliset työtehtävät ja erinomaiset mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen. Tehtävässäsi pääset mukaan rakentamaan jo 50 vuotta menestyksellisesti toimineen sinkkitehtaan tulevaisuutta.

Odotamme, että jaat perusarvomme (innokkuus, vastuullisuus ja sitoutuminen) ja osallistut aktiivisesti turvallisen ja hyvän työympäristön kehittämiseen. Terveyteen ja turvallisuuteen liittyvät asiat ovat meille ensisijaisen tärkeitä.