(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja automaatioasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Etsimme nyt asentajaa vastaamaan turvalaite- ja automaatiotöiden kasvaneesta kysynnästä. Sinulla on päivystysvalmius ja olet valmis liikkumaan satunnaisesti koko Satakunnan alueella. Ammattitaitoinen tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Mielenkiintoiset asiakkuudet ja mukavat työtehtävät odottavat sinua! Tarjoamme sinulle kokeneiden ammattilaisten tuen ja mahdollisuuden omaan kehittymiseesi alalla. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on sähkö- ja automaatioasentajan ammattitutkinto sekä vankka kokemus automaatiojärjestelmien asennustehtävistä. Eduksi luemme kokemuksen turvatekniikan asennus-, huolto- ja käyttöönottotehtävistä, mutta tämä ei ole välttämätöntä, opetamme ja koulutamme sinut tehtävään!

Luonteeltasi olet vastuuntuntoinen ja joustava tiimipelaaja ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin myös tiimissä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Lauri Anttila, p. 050 455 7196.

Hae tehtävää 2.4.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.