SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOASENTAJA
Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Haemme Espoon Suomenojalle vesihuollon jätevedenpuhdistusosastolle
 
SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOASENTAJAA

Me vesihuollon jätevedenpuhdistusosastolla huolehdimme HSY:n alueen sekä sitä ympäröivien kuntien jätevesien tehokkaasta puhdistamisesta jätevedenpuhdistamoissa Viikinmäessä Helsingissä ja Suomenojalla Espoossa. Lisäksi hallinnoimme alueen jätevedenpumppaamoita ja huolehdimme teollisuudesta peräisin olevien poikkeavien jätevesien puhdistamisesta. Jatkojalostamme jätevedestä erotellun lietteen mullaksi ja maanparannusaineeksi osaston omana toimintana Sipoon Metsäpirtissä.  
 
Työtehtävänäsi on huolehtia Suomenojan jätevedenpuhdistamon käyttö-, huolto- ja kunnossapitotöistä kunnossapitoyksikössä.
 
Edellytämme tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta. Arvostamme kunnossapitojärjestelmien tuntemusta sekä yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja. 
 
Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen työyhteisömme osaaminen. 

Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Suomenojalla on myös erinomaiset liikuntamahdollisuudet. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa SIA-esimies Jan Strömdahl, puh. 046 877 2576.  
 
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 30.3.2020.


https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?b70b6984
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot