(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja automaatioasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019

Oletko jo valmis tai tuleva sähkö- ja automaatioalan talentti? Haemme asiakkaallemme Raumalle sekä ympäristökuntiin teollisuuteen sähkö- ja automaatioasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaus:
Tehtävänäsi on toimia osana sähkö- ja automaatiotiimiä. Suoritat vianhakua ja laitteiden korjauksia erilaisissa teollisuuden ympäristöissä tai laitoksissa. Osaat paikallistaa ongelmia ja sinulla on aiempaa kokemusta teollisuuden koneista ja laitteista. Kokemus plc-pohjaisista automaatiojärjestelmistä katsotaan eduksesi. Työtä tehdään pääasiassa 7-15:30 välisenä aikana. Asiakkaamme toimii laajasti teollisuuden ja voimalaitosten huoltojen, kunnossapidon sekä asennusten parissa. Toimialueena on pääasiassa Satakunta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- hyvää ongelmanratkaisukykyä
- motivoitunutta asennetta
- valmiutta liikkuvaan työhön.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa ja lisäksi sinulla on halutessasi mahdollisuus edetä haastavampiin tehtäviin tässä yrityksessä. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve työntekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan vakavaraisessa ja kasvavassa kotimaisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Hae paikkaa täyttämällä hakemus nettisivuillamme. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut asiakkaan luona. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen
jenni.raitanen@workpower.fi
040 7050 722

Avainsanat: sähkö, automaatio, teollisuus, asentaja, päivätyö, vianhaku