Sähkö- ja automaatioasentaja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2018

Etsimme hyvämaineiselle asiakasyrityksellemme Ylöjärvelle sähkö- tai automaatioasentajaa kokoonpanoon. Työtä tehdään hallilla päivävuorossa ma - pe 40h / viikko. Työ on tarkkuutta vaativaa ja pitää sisällään mm. sähkökeskusten kokoonpanoa sekä erilaisia sähköistyksiä. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista tiimityötä ja alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. 

Hakijoilta toivomme:

- alan koulutusta (sähkö- tai automaatioasentaja)

- kuvienlukutaitoa

- tiimityötaitoja

- luotettavuutta

- kokemusta sähkö- tai automaatioasentajan työstä vähintään kolmen vuoden ajalta

- perushyviä ATK-taitoja

Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta vuokra-ajan jälkeen on tarkoituksena siirtyä suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille. 

Tarjoamme:

- vakituisen työn tunnetussa yrityksessä

- monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan sekä mahdollisuuden kehittyä alan huipuksi

- erinomaisen tiimin tuen työllesi

- modernit työskentelyolosuhteet

Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi

Lisätiedot Teemu Aalto p. 050 406 4127

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

 

 

 

 

 


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1197268
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.11.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Ylöjärvi