(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja automaatioasentaja teollisuuteen
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Laadukasta kunnossapitopalvelua tuottava asiakasyritys kaipaa joukkoonsa sähkö- ja automaatioasentajia teollisuuden kunnossapitotehtäviin.

Odotamme, että sinulla sähkö- ja automaatioasentajan ammatillinen koulutus. Eduksi katsotaan, että olet kartuttanut kokemustasi jonkin verran. Huomioimme myös hakijat, joiden kokemus on vielä vähäisempää, mutta asenne sitäkin timanttisempi.

Arvostamme, kokemusta teollisuuden sähkö- tai automaatioasentajan töistä sekä mahdollisesti moottoreiden hiilihuolloista. Lisäeduksi katsotaan moottorikäyttöjen, Siemens S5 ja S7 logiikoiden sekä elektroniikan perusosaamista.

Työtehtävät sisältävät mm. teollisuuden laitteiden ennakkohuoltoa, vianetsintää ja kunnossapitoa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyä. Olet henkilönä innokas, oppimishaluinen tekijä, jolla on motivaatio ja palveluasenne kohdallaan.

Olet osa osaajien tiimiä, joten odotamme, että tiimitaitosi ovat kohdallaan.

Tarjoamme Sinulle alkuun määräaikaisen työsuhteen Baronan kautta, jonka jälkeen Sinulla on mahdollisuus rekrytoitua käyttäjäyritykseen.

Mikäli tunnistit itsesi tehtävään sopivaksi, niin kerro meille pikaisesti osaamisestasi ja palkkatoiveesi. Aloitamme hakemusten käsittelyn heti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytykset työnsaannille: Ajokortti, Työturvallisuuskortti