(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja automaatioasentaja teollisuuden kunnossapitoon
Botnia Mill Service

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Haemme nyt Kemiin Metsä Fibren sellutehtaalle

Sähkö- ja automaatioasentajaa

Sähkö- ja automaatioasentajana vastaat asiakkuutemme Metsä Fibren sellutehtaan kunnossapidon haasteisiin. Työ on monipuolista ja haasteellista teollisuuden huolto- ja kunnossapitotyötä. Työturvallisuusmyönteisyys ja asiakaspalveluhenkisyys ovat olennainen osa tapaasi toimia ja hyvät tietotekniset taidot sekä kokemus kunnossapidon järjestelmistä (SAP) auttavat työtehtävän hoidossa.

Sähkö- ja automaatioasentajan tehtäviin kuuluvat mm. suunnitelmallisen ennakoivan kunnossapidon ja häiriökorjausten päivittäinen suunnittelu ja toteutus, raportointi SAP-kunnossapitojärjestelmään, osallistuminen laitoksen käytettävyyden kehittämiseen analysoimalla häiriötilanteita, osallistuminen tarvittaessa häiriötutkintoihin ja ratkaisuehdotusten esittäminen sekä osallistuminen asiakkaan kunnossapitotaitojen tukemiseen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja aiempaa työkokemusta. Eduksi luetaan aiempi kokemus teollisuuden kunnossapidosta sekä selluteollisuuden prosessituntemus.

Tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti, kiinnostavat työtehtävät osaavassa kunnossapito-organisaatiossa sekä työn vakaassa metsäteollisuuden prosessien suunnittelu- ja kunnossapitoyhtiössä.

Lisätietoa tehtävästä antaa automaation kunnossapitovastaava Jani Vestenius, puh. 050 598 9018 ja tulosyksikön päällikkö Marko Aalto, puh. 050 369 8483.

Jätä hakemuksesi tehtävään 31.12.2019 mennessä.