Sähkö- ja automaatioasentaja, raidekalusto
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

Oletko reipas ja hyvä tyyppi, jolta löytyy sähkö-ja/tai automaatioasentajan koulutus? Haluatko olla osa loistavaa työporukkaa ja tarttua kokopäiväiseen ja vakinaiseen työhön?

Työtehtävässä toteutat junarunkojen huolto- ja korjaustehtäviä. Teet ennakkohuoltoja sekä korjaat ilmenneitä vikoja ja vaurioita. Työhön kuuluu niin sähkö- ja mekaaniset tehtävät sekä muut varikon yleiset tehtävät. Työtä tehdään vuorotyönä.

Toivomme sinulta sähkö- ja/ tai automaatioasentajan koulutusta sekä jonkin verran aikaisempaa työkokemusta asennus- tai huoltotehtävistä. Huomioimme myös vähemmän kokemusta omaavat henkilöt, koska tulet saamaan hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Arvostamme oikeaa asennetta.

Olethan tottunut työskentelemään sekä itsenäisesti että osana ryhmää. Haemme tunnollisia, oma-aloitteisia ja oppimiskykyisiä sähköasentajia, joilla on hyvä työmotivaatio ja intoa kehittää osaamista työn kautta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen huoltoasentajan tehtävän junarunkojen huollon ja kunnossapidon parissa. Saat meiltä toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen ja kilpailukykyisen palkan, sekä mahdollisuuden olla työskentelemässä ajanmukaisessa ympäristössä ja hyvässä sekä osaavassa työporukassa.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, aloitamme hakemusten käsittelyn heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Anna-Maija Räisänen puh. 050 553 2150

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1265754
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 050 553 2150
  • Sijainti: Oulu, Kempele, Muhos, Ii, Liminka