(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja automaatioasentaja, NCC Industry
NCC Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Haemme sähkö- ja automaatioasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme sinulle työn, jossa pääset kehittämään osaamistasi monipuolisissa tehtävissä. Työn vakituinen paikka on Vantaalla, mutta tehtävä sisältää paljon komennustyötä NCC Industryn asfalttiasemilla ympäri Suomea.

Olemme kiinnostuneita osaamisestasi

Meille on tärkeää, että haluat olla osa motivoitunutta tiimiä ja osaat toimia yhteistyössä toisten kanssa. Viihtyäksesi NCC:llä sinun tulee olla valmis uusiin haasteisiin ja kiinnostunut kehittymään omassa roolissasi aina paremmaksi.

Kokemus ja taidot, joita toivomme sinulta:

  • Sähkö- tai automaatioasentajan peruskoulutusta ja useamman vuoden työkokemusta vastaavista teollisuuden kunnossapito- ja ennakkohuoltotehtävistä
  • Sähkötöissä yksin työskentelyyn vaadittavia edellytyksiä
  • Kytkentäkaavioiden lukutaito ja komponenttien tuntemus sekä Siemens- ja muiden logiikkajärjestelmien tunteminen on edellytys työssä pärjäämiselle
  • Öljypoltinosaaminen sekä piirto-ohjelmien (AutoCad ja Cads) tuntemus katsotaan eduksi
  • Perus IT-valmiuksia
  • Ajokortti
  • Olet oma-aloitteinen ja huolellinen, ja kykenet sekä itsenäiseen työskentelyyn että tiimityöhön erilaisten ihmisten kanssa

Tervetuloa työskentelemään kanssamme!
Tutustu NCC:hen työnantajana ja lue meistä lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa sähkötöiden johtaja Antti Luhtaniemi puh. 050 316 0713 tai
antti.luhtaniemi@ncc.fi.

Mikäli koet, että tässä on juuri sinun seuraava työtehtäväsi, hae heti! Hakuaika päättyy 15.3.2020, mutta täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitäthän hakemukseen myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

NCC on Suomen suurimpia rakennusyrityksiä sekä Pohjoismaiden suurin kiviainestuottaja ja asfalttiurakoitsija. NCC:llä on pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisista asfalttipäällystystöistä aina lentokentistä ja teollisuusalueista ahtaisiin sisäpihoihin kulmineen ja nurkkineen. Panostamme tuotekehitykseen ja olemme tuoneet markkinoille lukuisia erikoispäällysteitä.

NCC:n visiona on uudistaa toimialaa ja tarjota ylivertaisia, kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. Kehitämme ja rakennamme tulevaisuuden toiminta- ja työympäristöjä, asumista ja infrastruktuuria. Rehellisyys, kunnioitus, luottamus ja edistyksellisyys ovat arvojamme, jotka ohjaavat kaikkiaan 18 000 hengen työtä NCC:llä.