(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja automaatioasentaja Korkeakosken sahalle
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020
Haemme sähkö- ja automaatioasentajaa asiakaskohteeseemme UPM Timber, Korkeakosken sahalle. Tehtävässä vastaat asiakkaan tehtaan tuotantolaitteiden käynnissäpidosta, käynninaikaisista korjauksista ja ennakkohuollosta sekä koneautomaatioon liittyvistä muutostöistä. Sinulla on valmius kolmivuoro- ja viikonlopputyöhön.

Työsi on vaihtelevaa ja mukavasti haastavaa. Ensiluokkaiset työkalut ja vahva panostuksemme työturvallisuuteen auttavat sinua onnistumaan. Tukenasi on ammattitaitoinen ja työpanostasi arvostava työryhmä. Annamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Eduksi katsomme kokemuksen metsäteollisuuden kunnossapidosta, automaatiojärjestelmistä, taajuusmuuttajista, teollisuuden anturoinneista, ohjelmoitavista logiikoista tai robotiikasta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset perustason IT-taidot. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin kunnossapitopäällikkö Raimo Alin, p. 050 491 4350 tai sähköpostitse raimo.alin@caverion.com. 

Hae tehtävää 18.12.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.