(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja automaatioasentaja Imatralle
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2019

Nautitko asioiden aikaansaamisesta ja onko sinulle tärkeää, että työlläsi on oikeasti merkitystä? Haluatko liikkuvan työn ja rennon tiimin?


Haemme nyt asiakkaallemme Viafin GAS Oy:lle SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOASENTAJAA vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Imatralle.


Viafin GAS Oy tarjoaa ammattitaitoaan kaikkiin maa- ja biokaasun sekä nesteytetyn maakaasun käyttöön sekä elinkaareen liittyviin asioihin. Heiltä saa niin kaasulaite- kuin palveluratkaisut suunnittelusta kunnossapitoon asti. Viafin GAS palvelee teollisuutta, siirto- ja jakeluverkkoyhtiöitä, biokaasulaitoksia, kaasun liikennekäytön tankkausasemia, rakennusyhtiöitä, matkailu- ja ravintolayrityksiä sekä taloyhtiöitä. He työskentelevät sadan osaavan ammattilaisen voimin, ja turvallisuus on kaiken heidän toimintansa lähtökohta. Viafin GAS kuuluu Viafin Service -konserniin, joka pitää huolta suomalaisen teollisuuden kilpailukyvystä ja toimintavarmuudesta. Tätä kautta heiltä löytyy myös vahvaa erikoisosaamista vaativienkin asennusprojektien toteutuksiin teollisuuden asiakkaidemme vaihteleviin tarpeisiin. Viafin Servicessä uskotaan, että aito kumppanuus syntyy paikallisesta palvelusta.


Asentajan pääasiallisiin työtehtäviin kuuluvat ennakkohuolto- ja korjaustyöt, sekä vikatyöt liittyen paineenvähennys-, venttiili- ja kaasutankkausasemien kunnossapitoon. Työskentelet yhteistyössä tiimisi kanssa, alueena on Etelä-Karjala.


Toivomme, että sinulta löytyy jo jonkin verran kokemusta sähköisen kunnossapidon tehtävistä. Mekaaninen osaaminen on eduksesi ja opit mielelläsi lisää prosessitekniikasta ja kaasuista. Mahtavaa on, jos omaat ammattimaisen ja luotettavan työotteen sekä omatoimisen asenteen.


Tehtävässä edellytetään:


• Safety first -ajattelua
• Ongelmanratkaisukykyä
• Prosessien ymmärrystä ja PI-kaavioiden lukutaitoa
• Yleisimpien tietokoneohjelmien osaamista
• Vähintään B-luokan ajokorttia
• Tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. sähkö- ja automaatioasentaja
• Kielitaitoa suomeksi


Työssä pääset osaksi kannustavaa ja rentoa tiimiä sekä kehittymään vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessä. Työpaikka on moderni ja sen myötä olet mukana rakentamassa puhtaampaa tulevaisuutta. Heille turvallisuus on kaikki kaikessa, joten työlläsi on oikeasti merkitystä!


Haluatko päästä unelmatyöpaikkaan? Ota ensimmäinen askel jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.7.2019.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi