Sähkö- ja automaatioalan taitovalmentaja
Itä-Savon koulutuskuntayhtymä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Savonlinnassa, Saimaan saaristokaupungissa sijaitseva Ammattiopisto Samiedu tarjoaa laatupalkittua ammatillista koulutusta. Samiedun tärkeimpänä tehtävänä on kasvattaa tulevaisuuden osaajia sekä mahdollistaa kaikille oman osaamisen elinikäinen kehittäminen. Samiedussa opiskelee vuosittain yli 1600 eri ikäistä tutkinto-opiskelijaa ja kokonaisopiskelijamäärä kipuaa 4500 henkilöön. Lisäksi teemme laajaa hanke- ja kehittämistoimintaa yritysten ja koko seutukunnan hyväksi. Haluatko liittyä huippujoukkoon?
www.samiedu.fi

Itä-Savon koulutuskuntayhtymä, Ammattiopisto Samiedu hakee

SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOALAN TAITOVALMENTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Haemme sähkö- ja automaatioalan koulutukseemme ammattitaitoista ja työelämälähtöistä taitovalmentajaa. Taitovalmentajan työhön kuuluu sähkö- ja automaatioalan opiskelijoiden ohjaaminen Samiedun oppimisympäristöissä sekä erilaisissa työelämäyhteistyötilanteissa ja työpaikoilla. Työtehtävät ja ohjauksen sisältö suunnitellaan yhteistyössä alan ammatillisten opettajien kanssa. Taitovalmentaja tukee osaltaan opetuksellisten tavoitteiden saavuttamista ja ohjaa opiskelijoita käytännön ammattitaidon kehittymisessä sekä osallistuu opetuksen kehittämiseen.

Tehtävässä edellytetään monipuolista ja nykyaikaista alan käytännön työkokemusta, vankkaa ammattitaitoa sekä arvostamme hyviä työelämäyhteyksiä. Haluat jakaa hankittua osaamistasi ja ohjaamaan opiskelijoiden ammattitaidon kartuttamista sekä sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Sinulla on kyky ja taito tulla toimeen erilaisten opiskelijoiden kanssa, erinomaiset tiimityötaidot sekä hyvä ymmärrys sähkö- ja automaatioalan toimintaympäristöstä. Tarjoamme merkityksellisen työn tulevaisuuden ammattilaisten ohjaamisessa, innostuneen työilmapiirin ja erinomaiset mahdollisuudet itsensä kehittämiseen.

Sovellettava työehtosopimus on kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS). Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa (yleistyöaika). Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta.

Lisätiedot: Toimialajohtaja Kirsi Kautonen, p. 044 550 6418, kirsi.kautonen@samiedu.fi sekä tiimipäällikkö Timo Huoman, p. 044 550 6652, timo.huoman@samiedu.fi

HUOM! Tehtävään haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta. Jätä hakemuksesi viimeistään 14.3.2021 osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/ita-savon-koulutuskuntayhtyma/.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1425609
  • Tehtäväalue: Julkishallinto ja järjestöt, Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Ilpo Niemelä (ilpo.niemela (a) adecco.fi)
  • Puhelin: 040 185 1999
  • Sijainti: Savonlinna