(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja automaatioalan oppisopimuskoulutusohjelma, Jokilaakso
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme Jämsässä, eteläisessä Keski-Suomessa sijaitseville UPM Jokilaakson tehtaille tulevaisuuden ammattilaisia noin kaksi vuotta kestävään automaatioalan oppisopimuskoulutukseen. Maaliskuussa 2020 alkavaan oppisopimuskoulutukseen valituille tarjoamme vakituisen työpaikan heti oppisopimuskoulutuksen alusta alkaen.

UPM:n oppisopimuskoulutuksessa kehityt automaatioasentajaksi ja työskentelet tuotantolaitostemme prosessi- ja kunnossapitotehtävissä.

Jokilaakson tehtailla valmistetaan graafisia painopapereita sekä tarra- ja pakkauspapereita. Tehtaat työllistävät yli 800 UPM:läistä ja tehtaiden kuusi paperikonetta muodostavat Euroopan suurimman paperikoneiden keskittymän.

Lue lisää oppisopimuskoulutusohjelmasta sivuiltamme: www.upm.fi/oppisopimus

Terveiset 2019 oppisopimuskoulutuksen aloittaneilta

”Vaativissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä on päässyt konkreettisesti oppimaan sekä haastamaan itsensä. Yhteistyö esimiesten ja kollegoiden kanssa toimii - lisäksi työpaikkaohjaajat ovat olleet loistavia!”

Mitä teet

Oppisopimuskoulutuksemme koostuu sekä käytännön työssäoppimisesta että lähiopetusjaksoista. Tuotantoprosessiin osallistuvana automaatioasentajana teet mm. sähkö- ja automaatiolaitteiden asennus-, huolto- ja korjaustöitä.

Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa:

 • Vianhakuselvitykset ja korjaukset
 • Ennakkohuoltotehtävät
 • Tuotantoprosessin tehtävät

Kuka olet

 • Olet täysi-ikäinen ja sinulla on sähkö- ja automaatioalan perustutkinto
 • Aikaisempi työkokemus vastaavilta aloilta katsotaan eduksesi
 • Olet oma-aloitteinen ja sinulla on ongelmanratkaisukykyä sekä positiivinen työskentelyasenne
 • Kykenet kantamaan vastuun ja tekemään päätöksiä vaihtelevissa tilanteissa
 • Olet kiinnostunut niin oman työsi kuin itsesi kehittämisestä ja uskallat tuoda kehitysideasi rakentavasti esiin
 • Sinulla on valmius työskennellä vuorotyössä
 • Puhut suomea hyvin ja hallitset englannin kielen kohtalaisesti

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Jämsä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella lähellä Jyväskylää ja Tamperetta. Päijänne, muut vesistöt ja Himos sekä monipuolinen luonto tarjoavat erinomaisen asuinympäristön luonnosta ja liikkumisesta nauttivalle ihmiselle.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitoinsinööri Niko Peltola, puh. +358400560518. Parhaiten hänet tavoitat arkisin kello 09.30-11.00 välisenä aikana.

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 02.12.2019 mennessä. Täytäthän huolellisesti hakulomakkeen jokaisen kohdan.

Hakujärjestelmän liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä HR-palvelukeskukseen contacthr@upm.com tai puh 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.