(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja automaatioalan ammattilaisia
Stora Enso Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

Kemissä sijaitseva Veitsiluodon tehdas kuuluu Stora Enson Paper-liiketoiminta-alueeseen. Kolmen paperikonelinjan, sellutehtaan, hiomon, arkittamon ja sahan muodostaman integraatin vuosituotantokapasiteetti on yhteensä 810 000 tonnia toimistopapereita ja päällystettyjä aikakauslehtipapereita sekä 160 000 m3 sahatavaraa. Sellutehtaan 375 000 tonnin vuosituotanto käytetään toimistopapereiden raaka-aineeksi. Veitsiluodon tehdas on noin tuhannen ihmisen työpaikka, heistä noin 620 työskentelee Stora Enson palveluksessa.

Tehtävänkuvaus

Haemme Stora Enson Veitsiluodon tehtaille sähkö-/ automaatioalan ammattilaisia vakituiseen työsuhteeseen sekä keskeytymättömään kolmivuorotyöhön että jatkuvaan kaksivuorotyöhön.

Tuotantotehtäviin ja kunnossapitotehtäviin annettavan perehdytyksen jälkeen kykenet kunnossapitotehtävien lisäksi toimimaan työvuorossasi prosessinhoitajana. Työsuhde alkaa 2019.

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtävän ja työympäristön paperiteollisuudessa sekä mahdollisuuden kehittyä käyttäjäkunnossapidon asiantuntijaksi.

Tehtävävaatimukset

Edellytämme sähkö- /automaatioasentajan peruskoulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta vastaavista teollisuuden kunnossapito- ja ennakkohuoltotehtävistä. Sinulla on sähkötöissä yksin työskentelyyn vaadittavat luvat. Arvostamme kokemusta automaatio- ja laatusäätöjärjestelmistä, logiikoista, taajuusmuuttajista ja sähkökäytöistä sekä SAP-kunnossapitojärjestelmästä.

Olet oma-aloitteinen, huolellinen ja kykenet sekä itsenäiseen työskentelyyn että tiimityöhön erilaisten ihmisten kanssa. Pystyt tarvittaessa myös johtamaan työryhmän työskentelyä. Lisäksi omaat joustavan työskentelyasenteen ja olet valmis oppimaan uutta.

Hae tehtävään 30.11.2018 mennessä osoitteessa www.storaenso.com/careers

Lisätietoja tehtävistä antavat:

Arkittamon käyttöpäällikkö Raimo Koskenkorva, p. 040 839 2190

Osastomestari Janne Jussila, p. 040 571 7661