Sähkö- ja automaatio-osaaja
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2021

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haemme nyt putkiyksikön tiimimme vahvistuksesi sähkö- ja automaatio -osaajaa pääkaupunkiseudulle. Tässä tehtävässä toimit yhteistyössä putkitiimin kanssa ja vastaat oman osaamisalueesi tehtävistä, kuten pumpun irrotuksista ja kiinnityksistä, kaukolämpöpakettien sähköistyksestä sekä pumppaamoiden eri tehtävistä. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Meillä pääset työskentelemään osana avointa ja ammattitaitoista tiimiä, ja nautit esimiehesi luottamuksesta. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa toista samanlaista päivää ei tule vastaan. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet.  Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.  

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähköalan koulutus. Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä vaan tärkeintä on hyvä asenne. Toimit luontevasti asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Sinulta löytyy pitkäjänteisyyttä ja halua sitoutua työhön. Olet halukas kehittämään itseäsi tiimin mukana ja antamaan täyden työpanoksen jokapäiväisissä ratkaisuissa. Tehtävässä tarvitset myös B-ajokorttia. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Teppo Nikula, p. 050 516 7641 tai teppo.nikula@caverion.com. 

Toimi pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää 31.8.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot