(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-, instrumentointitiimin tiimipäällikkö
Sweco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Swecon teollisuustoimialan asiantuntijat tuottavat asiakkaan toiminnan, tuotteiden ja teknologian kehittämisessä, laitoshankkeissa sekä tuotannossa tarvittavia konsultointi-, suunnittelu- ja projektinjohtopalveluja. Olemme vahvasti mukana kehittämässä uusiutuvan energian hankkeita.

Haemme nyt Swecon Kokkolan toimistolle teollisuuden tuntevaa

SÄHKÖ-, INSTRUMENTOINTI-, JA AUTOMAATIOSUUNNITTELUN TIIMIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässäsi vastaat ensisijaisesti Kokkola / Pietarsaari toimistojen SIA resurssienhallinnasta. Tämän lisäksi osallistut paikallisesti markkinointiin ja myyntiin niin yksittäisten SIA resurssien kuin laajempien projektienkin osalta. Tiimipäällikkönä toimit myös suunnittelijana projekteissa. Tukenasi toimii kansainvälisen Sweco konsernin lisäksi vahva paikallinen suunnitteluorganisaatio sekä Swecon muiden paikallistoimistojen SIA vastaavat.

Swecolla työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Arvostamme kokemusta:

  • Teollisuuden esimiestehtävistä
  • Teollisuuslaitosten SIA-suunnittelusta
  • Teollisuuslaitosten SIA-projektoinneista

Lisätietoja antaa tarvittaessa Kristiina Vormala (040 837 4019) Barona Engineering’ilta, joka on parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.