(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- / instrumentointi-insinööri
Bilfinger Industrial Services Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2018

Haemme vakituiseen työsuhteeseen projekti-insinööriä / projektinhoitajaa Kotkan yksikköömme.

Vastaat itsenäisessä roolissa hankkeiden operatiivisesta toteutuksesta osallistuen myös työmaatoimintaan. Tehtävä sisältää teollisuuden projekteihin liittyvien palveluiden, laitteiden ja järjestelmien kilpailuttamista sekä laite- ja järjestelmäasennusten ohjaamista. Tehtävät voivat olla myös muita asiantuntijatehtäviä tilaajan toiveiden mukaan.

Toimit projektipäällikön oikeana kätenä osallistuen tarvittaessa myös toimialueen markkinointiin ja tarjoustoimintaan. Vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä tulosvastuullinen ajattelu ovat tärkeitä tehtävässä onnistumiseksi. Toimipaikkasi sijaitsee Kotkan yksikössämme, mutta tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta. Odotamme sinulta soveltuvaa koulutustaustaa ja työkokemusta alalta.

Tulet osaksi Bilfingerin globaalia organisaatiota ja sinulla on mahdollisuus olla mukana myös kansainvälisessä toiminnassa. Tehtävän määrittelyssä tullaan huomioimaan valittavan henkilön omat vahvuudet ja tavoitteet osaamisen kehittymisestä.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään pikaisesti, viimeistään 15.2..2018 mennessä osoitteeseen rekry.is.fi@bilfinger.com. Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Lehtinen petri.lehtinen@bilfinger.com, 050 316 3621.