Sähkö-/ huoltoasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019

Etsimme
SÄHKÖASENTAJAA SUURKEITTIÖLAITTEIDEN HUOLTOON 
pääkaupunkiseudulle


Haemme kasvavaan Teollisuusyksikköömme vahvistusta. Pääasiallisena työtehtävänäsi huolehdit suurkeittiölaitteiden huolto-, asennus- ja korjaustehtävistä. Työ on kokoaikainen sekä toistaiseksi voimassaoleva, työaika sijoittuu  pääsääntöisesti arkipäiville klo 7–16 välille.

Edellytämme, että sinulla on sähköasentajan koulutus sekä asiakaslähtöinen ajattelutapa. Työkokemuksen kunnossapito-, keittiölaite- ja mekaniikka-asennuksista katsomme eduksesi. Tarvitset työssäsi B-ajokorttia, iloista palveluasennetta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Eduksi katsomme työturvallisuuskortin ja perustaidot IT-järjestelmien käytössä.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä ISS Palveluiden erinomaiset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Tässä tehtävässä sinulla on aidosti mahdollisuus edetä urallasi!

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 31.3.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Palvelupäällikkö Pasi Puranen, jonka tavoitat numerosta +358 50 349 4206 tai sähköpostilla pasi.puranen@fi.issworld.com tai rekrytointiin 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1239441
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa, Vantaa